Annonse

Filminfo og video

Ole Brumm

Tussis hale er forsvunnet og i tillegg er Kristoffer Robin kidnappet av den fæle ”Tebake” (egentlig skrev Kristoffer Robin bare en lapp der det sto at han var ”snart tebake”, men dyrene mistolker lappen).

Så da er det duket for hale og ”Tebake” jakt, og selvfølgelig den evige jakten på honning!
For det var jo egentlig bare det Brumm tenkte på da han våknet denne dagen…

Ole Brumm – Nye eventyr i Hundremeterskogen er den andre helaftens tegnefilmen med Ole Brumm produsert utelukkende av Walt Disney. Det har vært Brumm filmer hele tiden, sist med filmen om Heffalumpen i 2005, men det er kun Ole Brumm - Nye eventyr i Hundremeterskogen og den originale Ole Brumm fra 1977 som klassifiseres som ”ekte” Disneyfilmer. Denne filmen er for øvrig nummer 51 i Disney-klassikere samlingen.
Ole Brumm er jo alltid koselig underholdning for de minste. Og midt oppi dagens 3D spetakler, kan det være herlig å se en helt rolig, avslappende film, helt uten vold og eksplosjoner.

For de litt større barna, kan nok dette bli i roligste laget, men for familiens aller minste er det topp underholdning med sterke lyse farger og herlige lyder. Sønnen min er foreløpig bare 3 mndr, men når tiden kommer til å begynne å se film, er dette et trygt og godt valg som førstefilm!

BILDE
Ole Brumm og alle de andre ser fantastiske ut på blu ray. Klare, sterke farger, kontraster og perfekte detaljer gjør at man ikke kan ønske seg mer når det kommer til bildet på denne utgivelsen!

LYD
Heller ikke her kan vi ønske mer. Ole Brumm er ikke en typisk ”lydfilm” der surroundanlegget får kjørt seg, men det er et soundtrack som er perfekt for nettopp denne type film.

EKSTRA
Balladen om Nessie – kortfilmen som gikk før filmen på kino
Bortklipte scener
Disney Song Collection – Sangene fra filmen
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse