Annonse

Filminfo og video

Varg Veum - Kalde hjerter

- Det er kjempegøy at så mange har gått for å se siste Varg Veum-filmen. Vi er utrolig takknemlige for vårt trofaste publikum og det virker som at folk er fornøyd med det siste og avsluttende kapittelet i Varg Veum-serien. Det sier filmens produsent Silje Hopland Eik om åpningstallene.
 
Varg Veum Kalde hjerter er den 12. og siste filmen om den bergenske privatdetektiven i Trond Espen Seims skikkelse. Hele 626.000 personer har sett de syv Varg Veum-filmene som har blitt  vist på kino.
 
Om filmen:
Etter 12. filmer, der åtte av dem er produsert for kino, er det nå slutt for privatetterforsker Varg Veum. Men først må han løse sin siste sak. I tillegg til Trond Espen Seim (Varg Veum), Bjørn Floberg (Hamre) og Lene Nystrøm (Karin)har Ingrid Olava (Siv Brun), Mads Ousdal (Thorvaldsen) Kim Sørensen (Malthus) og Gitte Witt (Maggie) sentrale roller. 
 
Varg Veum skal bli far. På en måte han aldri kunne forestille seg tar livet en ny retning mens han leter etter et forsvunnet søskenpar i Bergens prostitusjonsmiljø. Varg innser at saken har en sammenheng med et drap som etterforskes av førstebetjent Hamre, der offeret hadde ubehagelig tette bånd til de forsvunne søsknene. Men i takt med Karins voksende mage vokser også trusselen mot Varg etter hvert som sporene peker mot en skruppelløs narkoliga på jakt etter et stort parti steroider på avveie.
Varg innser at livet aldri mer blir det samme når han må ta valget: la forbryterne gå eller sette Karins liv i fare.
 
Med Varg Veum Kalde hjerter debuterer hovedrolleinnhaver Trond Espen Seim som regissør. Kalde hjerter distribueres av SF Norge og vises for tiden på over 100 kinoer over hele landet.
Kilder: SF Norge
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse