Annonse

Filminfo og video

Pirates of Silicon Valley

Ashton Kutcher er for tiden aktuell i komiserien Two and a half men og har de siste årene jobbet med produksjoner som Punkd for MTV og store Hollywoodproduksjoner som No Strings attached, Dude where is my car, The Guardian og New Year’s Eve.

I filmen ”Jobs” er det planen at man skal følge Steve Jobs på veien fra hippitid til han ble en av verdens største entrepenører da han var med å grunnla Apple. Filmen vil bli produsert av Five Star Institute’s Mark Hulme som også finansierer prosjektet. Produksjonen er beregnet å starte i Mai mens Kutcher har pause fra Two and a half men.

Manuset blir skrevet av Matt Whiteley og filmen skal regisseres av Joshua Michael Stern som jobbet med Swing Vote som sitt siste prosjekt. Han er relativt ny i Hollywood og jobber nå med sitt tredje prosjekt som regissør; Carnaval hvor John Cusack og Johnny Knoxville spiller hovedrollene.

Det er slettes ikke ofte at man ser Kutcher i seriøse roller, men han har faktisk fått svært gode kritikker for sine prestasjoner i filmer som Bobby og Spread. Kutcher har siden That 70s show stort sett gjort seg en karriere i romantiske komedier, hvor hans komiske timing som regel er spot on. En av de mest kjente filmene han har spilt i er The Butterfly Effect fra 2004 som idag nærmest har kultstatus. Det har blitt laget to til i den serien,men de har ikke vært på langt nær så stor suksess som den første. Det store spørsmålet mange stiller seg nå er om han klarer å gi rollen som Steve Jobs den pondusen rollen krever. 


Ashton Kutcher og Natalie Portman i filmen No Strings attached.


Foto: UiP / Kilder: www.variety.com, www.imdb.com
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse