Annonse

Filminfo og video

Dum og Dummere

Dum og Dummere er for mange det ypperste av komedie, og var en av tre filmer i 1994 som virkelig satte navnet Jim Carrey på tapeten. I mange år har fansen ventet på en oppfølger og nå ser det endelig ut til at vi får viljen vår.

Regissørbrødrene Peter og Bobby Farrelly som stod bak regien av originalen, samt andre kjente komedier som Alle Elsker Mary og Jeg, Meg selv og Irene  har nå bekreftet at Dum og Dummere 2 vil starte innspillingen i september i år.

Både Jim Carrey og Jeff Daniels har begge takket ja til å gjenta sine roller som henholdsvis Lloyd Christmas og Harry Dunne. Filmen vil være en ren oppfølger av originalen fra 1994 og har ikke noe med det tafatte forsøket på å lage en forfilm i 2003. En film Farrelly-brødrene ikke hadde noe med.

Peter Farrelly snakket med comingsoon.net og bekreftet dette. "Vi setter i gang innspillingen av Dum og Dummere 2 i september. Det er den første oppfølgeren vi gjør, og vi har fått med både Jim Carrey og Jeff Daniels."

"Vi hadde ikke noe med Dumb and Dumberer å gjøre," fortsetter han. "Det var noe studioet ønsket å gjøre. Så vi har alltid hatt lyst til å lage en oppfølger da Jim [Carrey] ringte oss. Jeff [Daniels] har alltid hatt lyst til å gjøre det. Vi har alltid hatt lyst til å gjøre det. Jim har lenge vært opptatt, men nå ringte han og sa 'Vi må bare gjøre dette en gang til'. Han hadde akkurat sett Dum og Dummere og sa 'Dette er den perfekte oppfølger. La oss gjøre det!'"

Filmmanuset blir skrevet av Sean Anders og John Morris, og har foreløpig ikke fått noe lanseringsdato annet enn at den vil komme i 2013. Vi gjetter dette vil være en av de sterkeste filmene som kommer rundt juni-juli neste år. Så da har vi noe å se frem mot.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse