Annonse
United International Pictures har denne sommeren gleden av å introdusere et helt nytt og spennende filmkonsept. I forbindelsen med kinolanseringen av DreamWorks Animations «Madagaskar 3» 3. august, vil en dubbingcampingvogn besøke kinoene i flere av Norges største byer. Dubbingvognen er utstyrt med et komplett lydstudio, hvor publikum kan stemmelegge et klipp fra filmen. Deretter får man en link til det ferdige animasjonsklippet, som viser både en scene fra filmen og personen som dubber, slik at man kan dele det morsomme resultatet med venner og familie. Beste dubbingtalent vinner en replikk i neste film fra DreamWorks Animation. 
 
Dubbingklippene vil i tillegg bli samlet på YouTube-kanalen til UIP Norway (http://www.youtube.com/user/uipnorway?feature=results_main). Hver dag vil de beste klippene legges ut på en offisiell Facebook-side (http://www.facebook.com/madagaskarstemme ), og en hovedvinner vil kåres der når dubbingturnéen er over. Vedkommende vinner en reise til Oslo for å spille inn en replikk i den neste animerte storfilmen fra DreamWorks Animation.
 
Det kåres også en ekstra vinner basert på hvilket dubbingklipp som har fått flest visninger på YouTube.  For å oppnå flest stemmer på sitt klipp, kan deltakerne blant annet spre YouTube-klippet videre i sosiale mediekanaler, som Facebook.
 
Oversikt over hvilke byer/kinoer som får besøk av dubbingvognen i sommer:
 
19. juli – Kristiansand Dyrepark
20. juli – Stavanger og Sandnes kino
21. juli – Oslo. Colosseum  kino
27. juli – Ski kino og Lillestrøm  kino
28. juli – Bergen , Konsertpaleet
29. juli – Trondheim , Prinsen kino
03. aug – Tønsberg , Kilden kino
04. aug – Sandvika kino og Drammen kino
05. aug – Fredrikstad  kino

Kilder: Pressemelding
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse