Annonse
Den som har fått æren av å krype til køys med Catherine Tramell er den engelske skuespilleren David Morrisey som tidligere har vært å se i "Hilary and Jackie", "Captain Corelli's Mandolin", og den kommende "Derailed".

Filmen skal regisseres av Michael Caton-Jones og påbegynnes i mars. Sharon Stone er tilbake i sin rolle som den forførende Catherine Tramell, Morrissey spiller Dr. Andrew Glass, en psykiater som dras inn i hennes "katt og mus" lek.

Oppfølgeren til den kjente filmen fra 1992 tar Trammell fra San Francisco og til London, her klarer hun nok en gang å komme skjevt ut med loven. Glass som en kriminalpsykiater er på oppdrag fra Scotland Yard innkalt for å evaluere henne.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse