Annonse
Tony Scott, kanskje mest for filmen Top Gun, tok den 19. august sitt eget liv ved å hoppe fra broen Vincent Thomas Bridge i San Pedro. Den 68 år gamle mannen som står bak filmer som nevnte Top Gun, Days of Thunder, Beverly Hills Purk 2, Spy Game og Deja Vu skulle i følge flere vitner ha klatret over gjerdet og hoppet i døden. Politiet fant et brev hjemme hos ham som forklarer venner og familie hvorfor han foretok dette drastiske valget.

Tonys bror, regissør Ridley Scott som drev Scott Free Productions sammen, har ikke ønsket å kommentere saken og familien ber om at de får lov til å sørge i fred i denne tunge perioden.

Den britiske regissøren hadde flere filmer planlagt fremover, blant annet en oppfølger til Top Gun hvor Tom Cruise har bestemt seg for å gjenta sin rolle som Maverick. Hva som vil skje med denne filmen nå er fremdeles ikke bestemt.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse