Annonse

Filminfo og video

Underworld - Awakening

Vampyrer har alltid virket fascinerende på mennesker. Som regel da av den romantiske arten, slik som i Twilight sagaen. Vel, i Underworld er ikke vampyrene akkurat hva vi kan kalle romantiske. De er brutale mordere som kjemper for å overleve. En gang i tiden var det bare Lycanere (en skapning som selv veger når den skal forandres fra menneske til varulv) som var fienden, nå er det også menneskene.

Underworld - Awakaning er den fjerde filmen i serien om Selene (Kate Beckinsale), en Death Dealer som ønsker utrydde alle Lycaner, de som etter ryktene drepte familien hennes. Underveis oppdager hun at lycanerene eksperimenterer med et menneske, og etter hvert er han den første hybriden - en blanding av vampyr og lycaner. Denne gangen må hun i tillegg til lycanerne sloss mot menneskene, som vil utrydde dem alle, i tillegg til å bedrive med ekspermimenter. Hun får uventet hjelp, både av politiet, en liten jente og medlemmene i en skjult vampyr-coven. Det er duket for action.I denne filmen, som i de tre tidligere, er det lite dødtid. Det skjer noe omtrent hele tiden, det er action fra ende til annen, i tillegg til en god posjon spenning. Det er tre år siden forrige film, så jeg var spent på hva Måns Mårlind og Bjørn Stein ville finne på for å nagle oss seere til sofaen. Vel, plottet er i grunnen ganske opplagt, men det fungerer så absolutt for min del. Denne filmen vekker lysten i meg til å sette på de tre forrige filmene også og ha en helaften med vampyrer og lycaner.Skal jeg trekke frem noe jeg ikke likte med filmen, så må det bli at den plutselig var slutt. Heldigvis (kanskje ikke for ale) så åpner den for en film nummer fem, dog det er begrenset hvor lenge man skal melke slike filmer da. Men, selv ser jeg frem til enda en film om noen år.

Når det kommer til skuespillerene så er det ikek akkurat Oscrmaterialle vi har me då gjøre. Men, Kate beckinsale spiller helt greit. Rollen krever i grunnen ikke så mye dialog. Vi ser litt til Theo James, som spiller David, en overlevende vampyr. India Eisley har rollen som jentungen Eve. Hun gjør en helt grei karakter.Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse