Annonse
Å bli foreldre setter hele ens tilværelse på hodet. Det spiller ingen rolle hvem du er, forandringen er lik for alle. Og dette er vel hva du får et lite glimt av i denne filmen som er basert på Heidi Murkoffs populære bokserie om graviditet. Men, som seg hør og bør i disse dager, tar jo regissører seg sine friheter, og her kan man si at Kirk Jones serverer oss en litt lettere versjon av bøkene.

Filmen handler om 5 kvinner og deres respektive, som alle venter barn. Jules (Cameron Diaz) blir gravid med sin partner Evan (Matthew Morrison) i Skal vi danse. Wendy (Elizabeth Banks) og Gary (Ben Falcone) blir gravide etter å ha prøvd i evigheter med eggløsningskalender og det hele. Rosie (Anna Kendrick) og Marco (Chase Crawford) blir gravide etter en one-night stand. Holly (Jennifer Lopez) og Alex (Rodrigo Santoro) har gitt opp, og vil adoptere.
får ikke barn på den "normale" måten og bestemmer seg for å adoptere. I tillegg får Gary og Wendy en overraskelse da Garys fars (Dennis Quaid) nye kone er gravid.De helt store forventningene hadde jeg ikke til denne filmen, det er begrenset hva man skal forvente av en "feelgood-film" fra Hollywood. Og for all del, filmen byr på en latter og to. Den har noe moral. Den tar frem enkelte punkter som er reelle når det kommer til dette å gå fra to til tre (eller fire), men på en veldig lettvint måte da. Det er en helt grei film for oss av hunkjønnet som skal ha en hyggelig aften med venner, som kjærestefilm - jeg tror gutta vil kjede seg en anelse. 

Her har man klart å samle en god gjeng av skuespillere, men selv forstår jeg ikke hvorfor de har valgt å trekke med seg Chris Rock. Hans rolle er ikke så alt for stor, men fyren tar for mye plass. Han blir ekstremt masete i rollen som fedregjengens selvutnevnte leder. Fedregjengen er så absolutt et godt innslag i filmen, og som ekstra bonus får vi hilse på Davis (Joe Manganiello) som definitivt er eyecandy der han for det meste farter rundt i bar overkropp. Selv har jeg alltid hatt sansen for Cameron Diaz, men her synes jeg ikke hun gir det beste av seg selv. Der i mot er Elizabeth Banks glimrende i rollen som Wendy. Jeg liker også at Dennis Quaid er med.Vi får servert en dose humor, en dose alvor, litt tristelser og litt reallitet. Så, alt i alt er dette en helt grei film, hverken mer eller mindre.Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse