Annonse

Filminfo og video

The Sitter

Å sitte barnevakt er ikke bare bare, i alle fall ikke når ett av barna har alvorlig sosial angst, det andre barnet tror hun er eldre enn hva hun faktisk er og derfor kliner på seg flere lag med sminke og den tredje er en adoptert hissigpropp som elsker å sprenge ting til himmels, spesielt toaletter. Når man i tillegg har ei dame som ikke er like inne i parforholdet som man selv er, vel, da kan kvelden bli et sant helvete. Og det gjør den så absolutt for Noah som for å gjøre sin mor en tjeneste sier ja til å passe hennes venners tre barn.Denne filmen var en positiv overraskelse for meg. Hadde nemlig ikke de helt store forventninger til Jonah Hill som barnevakt. Krampeaktig, var vel min første tanke da jeg leste hva filmen handlet om. Men etter å ha satt filmen i spilleren og sett de første minuttene endret jeg fort mening. For krampeaktig var så absolutt ikke denne starten. Den var morsom på en litt vemodig måte, for medfølelse får man fort for Noah, i alle fall fikk jeg det da. Og filmen skuffet så absolutt ikke etter hvert som den rullet over tv-skjermen min.

Noe superduper film er dette ikke, men det er god underholdning og den lokker frem latteren flere ganger hos meg. Den er på ingen måte orginal og man vet i grunnen hva som kommer og hvordan det ender, men det er ikke alltid galt det. Ikke når det kommer til slike lettfordøyelige komedier med en sunn dose moral og hvor alle til slutt mer eller mindre får som fortjent. En helt grei underholdningsfilm som tar deg med på en litt annerledes kveld.Jonah Hill er kanskje ingen skuespiller som jeg først og fremst velger filmene til, men, etter å ha sett han i Cyrus og 21 Jump Street, og nå denne, så må jeg innrømme at han har noe ved seg som gjør det verd å ta en titt på filmer han blir å se i i fremtiden (21 Jump Street 2, Good time gang og Zoolander 2 for å nevne noen). Sam Rockwell spiller passe guffen i rollen som narkolangeren Karl. Max Records (Slater) spiller godt til barneskuespiller å være, ikke noe overdrivelser der. Som Noahs kjæreste treffer vi Ari Graynor fra bl.annet Fringe. Hun spiller som vanlig rollen godt. David Gordon Green har stått for regien av filmen.

Denne blu-rayen byr også på den usensurerte versjonen av filmen, i tillegg til ekstramaterialesom slettede og alternative scener, The making of, Jonah the producer og litt annet snacks som er verd å få med seg.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse