Annonse

Filminfo og video

Merley & Me: Valpene

Marley & me: valpene

Karakter

2 
Treff labradorvalpen Marley. Som valper flest har han lopper i blodet, men kanskje han er hakket mer ramp enn andre valper? Mens eierene hans er på jobboppdrag, skal han og menneskefetteren Bodie bo hos Bodies bestefar. Bodie vil gjerne ha egen hund, men moren mener han ikke er klar for ansvaret, men sier hun skal tenke på saken om Bodie klarer det umulige: oppdra Marley. Som et skritt på vegen melder han på Marley og naboens to labradorvalper Moose og Fuchsia til den årlige agilitykonkurransen for valper.Som hundeeier og mamma har jeg sett mange filmer med snakkende hunder, og så langt er vel dette den jeg synes minst om. Men, man får ta den som den er: underholdning for barna. For, filmen har helt klart de ingredienser som vil gjøre den vellykket for barna. Snakkende rampete valper fenger ofte, når man så tar med en katt og en slem hundeeier som gjør alt for å vinne agilitykonkurransen, så er det meste i boks. Men, det at filmen ikke har norsk tale, det trekker sterkt ned, for da blir den nok lite aktuell for den aldersgruppen som jeg tror vil sette mest pris på denne filmen. For de barna som forstår engelsk og kan lese teksten, så blir den nok litt i barnsligste laget.Denne filmen er veldig fritt basert på karakterene fra John Grogans bok om sitt liv med villstyringen Marley (filmatisert i 2008). Og er du en av de som likte filmen Marley & Me, og tenker at dette vil være en artig film og se, så tenk om igjen. Denne filmen er for de minste, her er det snakkende hunder og Marley vi blir presentert for her er ganske langt unna hva virklighetens Marley var.

Det er lett å se at dette er en lavbudget-film. Effektene er heller labre, ikke spesielt god filming, og som nevnt har den lite å gjøre med filmen om Marley fra 2008. Som Men, litt søt er den nå, søte valper og et par artige hensdelser.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse