Annonse
Natt til onsdag åpnet Netflix "dørene" for norske brukere, etter at det mandag ble lansert i Sverige.

Priser og innhold
Den første måneden vil være gratis for alle nye abonnenter. Alle som har Spotify Premium får i tillegg gratis tilgang ut 2013.

Dette tilbudet finner du HER.

Det er mulig å bruke Netflix-tjenesten via en rekke ulike kanaler, inkludert såkalte smart-TV-er, Blu-ray-spillere med smart-TV-funksjon, Apple TV, direkte i nettleseren, og via mobil-apper for iOS, Android og Windows Phone.

Vi er veldig spente på innholdet i tjenester. Netflix er på grunn av et svært omfattende og komplisert lisensieringsregime prisgitt individuelle avtaler gjort i hvert enkelt land, og det er dermed garantert at du ikke vil se samme tilbudet i Norge som i opprinnelseslandet USA.

Netflix har ifølge selskapets pressesider 27 millioner medlemmer av tjenesten, men har hatt sine økonomiske opp- og nedturer siden starten i 1997.

Netflix startet opprinnelig med utleie av DVDer sendt via vanlig postgang. Forrige kvartalsresultat (andre kvartal 2012) viste at selskapet igjen tjener penger, men også at blant annet lisenseringskostnader spiser opp store deler av inntektene.

Der har Netflix, i likhet med Spotify, en utfordring.

Applikasjoner
- Netflix for iPhone, iPod Touch og iPad
Kilder: DinSide.no
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse