Annonse
Nikki Reed og Jackson Rathbone kommer til Oslo torsdag 15. november, hvor de skal være til stede på midnattspremieren på Colosseum kino i Oslo samme kveld.

Reed og Rathbone er etter sine roller som Cullen-medlemmene Rosalie Hale og Jasper Hale, blitt verdenskjent etter suksessen med Twilight-filmene; «Twilight», «New Moon», «Eclipse» og «Breaking Dawn Part 1».

Natt til fredag 16.november blir det midnattsforestilling av BREAKING DAWN- PART 2 på Colosseum kino, hvor Nikki Reed og Jackson Rathbone skal introdusere filmen for publikum. Dørene åpnes ca kl 22.45 og det vil være underholdning i forkant av forestillingen. Filmen starter midnatt (se info under om billettsalget til denne forestillingen).

«Vi synes det er utrolig morsomt å få besøk av Reed og Rathbone, slik at vi virkelig kan avslutte Twilight-Sagaen på en måte både vi og fansen kan være stolt over. Vi vet at fansen vil sette stor pris på dette. Nå har vi vært så heldige å hatt besøk av Alex Meraz og Elizabeth Reaser fra de tidligere filmene, så dette blir en fantastisk avslutning.» sier Siw Skjervold, presseansvarlig hos Nordisk Film Distribusjon AS.

BILLETTER
Billetter til midnattsvisningen som får stjernebesøk, legges ut for salg søndag 21. oktober kl 09.00 på COLOSSEUM KINO (kun salg ved oppmøte), billetter som eventuelt er igjen etter dette blir lagt ut for salg på www.oslokino.no.

NB! De som kjøper billetter til midnattsforestillingen får også mulighet til å se Breaking Dawn- Part 1 kl. 18.00 (på samme billett), samme dag på Colosseum.

Den fjerde filmen i Twilight-sagaen er regissert av oscarvinner Bill Condon, og avslører flere mysterier fra den episke romansen som har fascinert millioner av lesere. I The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 , blir Bella (Kristen Stewart) og Edward (Robert Pattinson) og de rundt dem konfrontert med konsekvensene av parets bryllup, bryllupsreise og deres datter Renesmee.

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 er den siste av to filmer basert på Stephenie Meyers fjerde og siste bok i Twilight-sagaen, og er regissert av Bill Condon (Dreamgirls, Gods and Monsters). Manus er skrevet av Melissa Rosenberg og produsert av Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt og Stephenie Meyer. I hovedrollene ser vi Kristen Stewart, Robert Pattinson og Taylor Lautner.

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – Part 2 får premiere over hele landet 16. november.

Foto: Filmweb.no / Kilder: Pressemelding fra Nordisk Film Distribusjon AS
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse