Annonse
Da Rachel og Sam bestemmer seg for å flytte ut av tante vivs uthus, følger selvsagt Cloe, Papi og valpene med. Rachel og Sam søker arbeide på et luksushotell for både mennesker og hunder. De får jobbene, og alt virker lovende for alle parter. Desverre er det litt mer komplisert enn som så ...

Storyen denne gang dreier seg mye rundt Rosa, Chloe og Papis ene valp. Hun vil feire sin kinsinera, en fest som tar henne inn i de voksnes verden. For Papi er dette veldig stort, men, det skjer så mye annet, så hele festen står i fare. For her møter vi slemme hotellansatte, både på to og fire ben!Dette er tredje gang vi møter de snakkende chihuahuaer og vennene deres. Og hva kan man så si om det? Vel, etter min sønns og også min mening, er denne bedre enn film nr 2. Her er det mer humor, dog ikke like mye spenning kanskje, men, hele storyen appellerer mer til oss enn hva den forrige filmen gjorde. Vi får også se mer til onkel Pedro (som forelsker seg i en hvit skjønnhet) og selvsagt har politihunden Delgado en liten rolle her.

På lik linje som de to foregående filmene om de små søte snakkende hundene, er dette en lett fordøyelig film for hele familien. Den har humor, litt spenning og selvsagt en dose med romantikk. De norske stemmene er de samme, og denne gang er Rachel og Sam spilt av samme skuespillere som i film nr 2, noe min sønn faktisk bemerke og syntes var veldig bra.Tipp topp film er det ikke, men, så lenge den når frem til målgruppen burde man ikke klage, og målgruppen er barna. De her som har sett den digger den, rett og slett.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse