Annonse
Donald Ducks julefavoritter er en Blu-ray med de aller beste og mest morsomme kortfilmene fra den gang da Walt Disney selv var med og prege hver film med sin fantasifulle og magiske evner.

Selv om det i skrivende stund er halvannen månde igjen til Julaften, så kjente jeg de små sommerfuglene i magen da jeg satte på denne filmen. Disney og jul - det er to ting som hører sammen, og noen ganger er det kurant å ta jula litt på forskudd. Poden og jeg satte oss godt til rette i sofaen med hver vår julebrus og startet filmen. Selv om vi visste hva som ville skje i hver enkelt småfilm, så lo vi like godt som om det var første gang vi så filmen. Donalds temprament, Langbeins klønethet, Pluto som blir sinna på selen og Mikkes isløp. Må jo ikke glemme de to sjarmerende ekornene Snipp og Snapp da.Poden sier han synes alle var like artige, selv flirte jeg nok mest av Popcorn. Filmen der Donald lurer Snipp og Snapp til å måke for seg. Til gjengjelde rapper de popcornet hans. Jeg satte nesten julebrusen i vrangen av latter.Det er rart, hvordan enkelte i sin tid klarte å sjarmere både store og små med sin magi. Hvordan skapverkene fra Disney later til aldri å gå av moten. Og nå, med dagens teknologi kan vi få gamle filmer gjenskapt i full HD kvalitet, slik som vi får i denne Blu-ray utgaven. Det er et klart og godt bilde, gode farger og dybde. Selvsagt ikke noe wow-faktor da dette er gamle filmer uten de helt store actionscener. Lyden er også klar og god.

Vi så filmen på norsk, og skal jeg trekke på noe, så er det at de norske stemmene ikke er spesielt bra. De er i mine ører plagsomme. Guttungen syntes det var helt greit, og han er vel mer i målgruppen enn hva jeg er.Mangler du julegave til noen barn eller til deg selv, da er dette et godt kjøp.

Filmene som er på denne Blu-ray
-Donald spiller hockey
-Donalds snøballkrig
-Redningshunden
-Snipp og Snapp
-Mat til vinteren
-Gøy med gaver
-Popcorn
-På isen
-Fjellklatrerne
-Skiløperkunsten
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse