Annonse

Filminfo og video

21 Jump Street

Filmen handler om to vidt forskjellige politiagenter, spilt av Jonah Hill og Channing Tatum. De gikk på samme high school, men var så absolutt ikke venner. De møtes igjen på politiskolen og skjønner raskt at de kan dra nytte av å være venner, nettopp fordi de utfylle hverandre. De ender opp som sykkelpoliti, og må rydde opp i små-saker og uviktige hendelser. De drømmer begge om noe mer. Etter hvert får de muligheten til å etterforske en viktig narko-sak. Dette betyr at gutta må tilbake til high school og finne ut hvem som selger og hvor varene kommer fra. Tilbake på skolebenken oppdager de raskt at det ikke lenger er sånn det var da de gikk på skolen. De kule har plutselig blitt opptatt av både miljø og politikk, og er skolelys. Vi blir ikke bare tatt med på et spaningsoppdrag, vi får også oppleve skoleungdommene, miljøet og alt dramaet rundt det. Etter hvert blir filmen svært så spennende og actionfylt!

Jeg har ikke sett serien, 21 jump street, så kan ikke sammenlikne. Men jeg har hørt mye om serien, og vil tippe at det er en ganske stor forskjell på film og serie. Jeg tror tittelen og plottet er likt, men at resten spriker voldsomt. Det kan derfor hende at dette blir en stor nedtur for de som forventer seg noe i samme duren, som serien.

Jeg likte denne filmen godt, den var morsom og actionfylt. Jeg visste at Jonah Hill var morsom, men at Channing Tatum kunne være så morsom, det hadde jeg aldri gjettet. Det er tydeligvis mer enn et pent ansikt og fin kropp med den mannen. Jeg lo stort sett hele tiden, og ofte var filmen hysterisk festlig.

Ikke bare er skuespillerne utrolig morsomme i filmen, men de spiller utrolig godt. Jeg har aldri sett Channing Tatum i en sånn rolle før, men han gjør det med glans. Dette er hjemmebane for Jonah Hill, og han skinner som alltid. Det skal også nevnes at det er en utrolig god kjemi mellom gutta. Det er også noen viktige biroller, og disse spilles både godt og utmerket.

Jeg finner ikke noe tydelig budskap eller indre mening med denne filmen, men så trenger den heller ikke det. Dette er ren underholdning på boks. Skal du kose deg en kveld og slappe av, så er dette en super film.

Denne typen film går selvsagt mye på egne preferanser og hva man ler av, men jeg syns absolutt det er verdt å gi denne filmen en sjanse. Tiden gikk fort, og jeg rakk ikke tenke på noe annet mens jeg så filmen, det er et godt tegn! Et høyt action-nivå og mye humor, kan man be om mer? Actionkomedie av beste sort. Anbefaler denne filmen. Se den!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse