Annonse

Filminfo og video

Julens Helter

På Nordpolen er det født et nytt kull med valper: Hope, Jingle, Charity og Noble.  Alle like ivrige på å få hver sin ønskekrystall, men først må de lære seg bruke den, noe de synes er unødvendig. Så, da nissemor tar sleden for å dra til byen Pineville, blir valpene med som blindpasasjerer. Med seg har de en ønskekrystall som de begynner oppfylle barnas ønsker med. Men, så går noe fryktelig galt, og det virker som at julen ikke er til å redde ...I byen Pineville bor familien Reynolds. Det er far og barna Sarah og Carter. Moren deres er død, og dette er med på å prege julen. Mens Sarah og faren forsøker holde julestemningen oppe, så har Carter mistet lysten på å feire jul. Det er derfor nissemor har tatt seg turen til byen, for å hjelpe de to barna, spesiellt Carter, med å få opp julestemningen litt. Men, så har allerede valpene klart å kludre det til og nissemors oppgave blir litt mer komplisert enn forventet. Og vi seere blir trukket med inn i et lite juleeventyr hvor vi krysser fingrene for at det skal ende bra, og når filmen er over gleder vi oss litt ekstra til Julaften.Vi er ganske enige her hjemme. Dette er en søt og koselig julefilm med en alvorlig undertone og viktigheten av å beholde troen selv om ting later til å gå feil vei. Men, så er vi delt når det kommer til syngingen i filmen da. For, her synges det en del, og jeg er ikke så stor fan av akkurat dette, men guttungen syntes det var helt ok. Som han sa: Det er jo bare koselig å synge mamma. Selvsagt har han rett, men allikevel så trekker dette ned for meg. Men så er det ikke jeg som er målgruppen her, og min lille filmekspert har sagt sitt: tipp topp tommel opp!

Av skuespillere i denne filmen treffer vi på Cherryl Ladd som nissemor, Danny Woodburn som nissens hjelper, Josh Feldman og Kaitlyn Maher som Carter og Sarah. Sistnevnte utfører mot slutten en nydelig versjon av Holy Night.Er du i manko på julestrømpegave, ekstragave eller noe å underholde barna med på julemorningen, så er denne her absolutt noe å anbefale. For Disney har igjen leverert enda en søt og koselig film med snakkende valper. Og slike går som regel rett hjem i barns hjerter.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse