Annonse
Vi synes selvfølgelig det er helt topp å få filmer i julegaver, og deler gjerne noen tips med dere leserne.

For den lille gutten: Istid 4 og/eller Madagaskar 3
Da jeg skulle sette opp denne listen var jeg veldig usikker på hvilken av disse to jeg skulle velge. Og jeg klarte rett og slett ikke å velge den ene eller andre. Og disse to filmene er så fantastisk morsomme at de rett og slett fortjener å havne i filmhyllen til ditt barn.


For den lille jenta: Modig
Pixar er synonymt med kvalitet, og Modig er absolutt ingen unntak. Historien om den lille jenta som trosser all motstand er en fantastisk god film, og en film jeg tror din datter ville elske å se.


For ungdomsjenta: Magic Mike
Her antar jeg at ungdomsjenta er kommet såpass langt i puberteten at hun liker å se på muskuløse gutter røre seg på dansegulvet i minimalt med bar overkropp. Filmen har merkelig nok et dypere tema også bak all den glinsende huden.


For ungdomsgutten: Men In Black 3
Det har kommet veldig mye god film for ungdomsgutten dette året, så her var det vanskelig å kunne velge kun en. Men In Black 3 er en fantastisk god film, og jeg vil nesten gå så langt å si at det er den beste i serien. Så her vil gutten få god underholdning i romjulen.


For mamma: Dark Shadows
Filmen handler om vampyrer, men er ikke sånn veldig skummel. Og når filmens hovedskuespiller er Johnny Depp er det ikke vanskelig å vite at dette er en film som mødrene absolutt ville like å se. Filmen er morsom og underholdende, og passer egentlig for hele familien.


For pappa: The Dark Knight Rises
Som hos ungdomsgutten var det mange filmer å velge mellom til far. Vi har Expendables 2 og Total Recall 2 også, men jeg velger å trekke frem den siste filmen i Christopher Nolans versjon av Batman. Og for en forrykende fantastisk film han serverer.


For bestemor: En Ny Vår
Den genierklærte skuespilleren Morgan Freeman gjør enda en fantastisk jobb i denne koselige lille filmen av Rob Reiner.


For bestefar: Kon-Tiki
Kon-Tiki kan vel sies å være en av de beste norske filmene som er produsert på veldig lenge. Vanskelig å tro at en historie om noen få menn på en flåte i over hundre dager skulle være så spennende, men regissørene Rønning og Sandberg har gjort en fantastisk jobb med det gode manuset til Petter Skavlan.

Et siste tips, om filmer til hjemmebruk ikke skulle være aktuelt, eller mottaker er av typen som har alt før du vet om de, så er gavekort på den lokale kinoen er nesten sikker vinner. Da kan de jo få bestemme selv.

Lykke til!

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse