Annonse

Paranormal Movie. En parodi av ”Hollywoods hotteste skrekkfilmer”. Har vi ikke sett nok av disse filmene nå? Trenger vi virkelig å bli utsatt for flere dårlige parodier av allerede dårlige filmer? Ok, så er det mange der ute som elsker skrekkfilmer, og det er også mange som elsker filmer med American Pie-humor. Jeg er derimot ikke en av dem.

Paranormal Movie handler om en familie som filmer seg sjæl og alt de gjør. De flytter inn i et hjemsøkt hus og møter en rekke ”skumle” skikkelser. Etter hvert begynner familien å løse mysteriet til det hjemsøkte huset.

Jeg tviler ikke på at noen synes denne filmen er morsom, dersom man har en humor tilsvarende den i filmen, som kun spiller på sex, nakenhet og tåpeligheter. Jeg blei faktisk flau av å se denne filmen, det var flere scener jeg aller mest hadde lyst til å bare spole over, fordi det var så utrolig pinlig, og ikke på den morsomme måten. Jeg ser jo hvor filmen skal være morsom, men det er bare kleint, rett og slett. ”Er dette liksom morsomt?” spurte jeg meg sjæl om flere ganger.

Paranormal Movie er rotete og ser ikke ut til å klare å bestemme seg for hvordan den skal være. Det er kanskje ikke så rart med tanke på at det er en parodi, men det må fortsatt være mulig å holde seg til én sjanger og ikke hoppe fram og tilbake mellom tjue forskjellige.

Dette er en tåpelig film. Kanskje hadde den vært morsommere om jeg hadde sett alle filmene og seriene den parodierer, men jeg tviler sterkt. Den har en dum humor som jeg ikke liker i det hele tatt. Kanskje ikke rart at jeg ikke liker filmen når jeg ikke liker skrekkfilmer, og ikke liker filmer med denne humoren, humor som også finnes i blant annet American Pie. Men dersom du liker slike filmer tror jeg absolutt at Paranormal Movie kan falle i smak, og kanskje hadde jeg også syntes den hadde vært litt morsom innimellom hadde jeg vært dritings. Det var jeg uheldigvis ikke, og jeg kan ikke si at jeg blei imponert over denne filmen. Den var slitsom og klein og jeg håper jeg ikke støter borti den ved anledninger. Absolutt en av de dårligste filmene jeg noen gang har sett.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse