Annonse

Filminfo og video

Damsels in Distress

Damsels in Distress handler om ei gruppe jenter som har satt seg som mål å endre på livsstilen på det amerikanske universitetet de går på, og å hjelpe felles deprimerte og suicidale studenter.
 
Denne filmen virker som en litt lavbudsjettsfilm. Den er av typen romantisk komedie, men den er ikke av Hollywood-stilen. Dette er selvsagt både positivt og negativt.
 
Filmen blir til tider kjedelig. Den begynner treigt og det tok ganske lang tid før den klarte å fange interessen min, og selv da var det fortsatt bare delvis. Skuespillerne er også helt middelmådige, verken noe å skryte av eller klage på.
 


Men på den andre siden er dialogen mer enn den typiske Hollywood-filmen. Den er jordnær og ømfintlig, så selv om filmen til tider er kjedelig, må man bare sette seg inn i det som blir sagt og se hva filmen faktisk er. I hvert fall innimellom – for til tider blei jeg også flau over hva som blei sagt. Det blei fort for dumt og tåpelig til at jeg klarte å like det.
 
På baksiden av coveret står det at dette er en hylende morsom komedie, men det vil jeg si er veldig misvisende. Den er artig til tider, men den var ikke av den hylende sorten. Og det er helt greit, men det blir likevel dumt hvis man forventer en film man gapskratter av, men som man heller egentlig bare humrer litt av.
 


Det største problemet til denne filmen er at den er såpass spesiell at det er vanskelig å sette seg inn i den, den klarer ikke fange oppmerksomheten til seeren og da kommer man ikke langt. Den blir innimellom utrolig tåpelig og langtekkelig og det var ofte jeg tenkte at det ikke hadde gjort noe dersom den snart var slutt.
 
Damsels in Distress er ikke den typiske romantiske komedien, og den er når alt komme til alt ganske fin. Ikke noe jeg kommer til å anbefale for folk, men i bunn og grunn sjarmerende.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse