Annonse
Hjelp, vi er besteforeldre

Karakter

4 
Artie (Billy Crystal) og Diane (Bette Midler) har tre barnebarn som det er lenge siden de så sist. Så, da datteren (Marissa Tomei) ringer og spør om de vil passe barna mens hun og mannen (Tom Everett Scott) er på tur, sier de ja og drar avgårde. De oppdager fort at barneoppdragelse ikke er hva det en gang var, og å følge datterens regler for barna, det er ikke bare bare. For, reglene som datteren og svigersønnen har satt er veldig langt unna hvordan det var da Lucy vokste opp. Enkelte ting er totalt uforstående for besteforeldrene, og vel, det er ikke alltid like lett å holde seg til regler. Noen mener også at regler skal brytes, og det skjer en gang eller to i denne filmen, med alt det måtte føre til seg. Dette er en søt og koselig film om familieforhold og barneoppdragelse. Det er mye lun humor i tillegg til enkelte scener som får deg til å le høyt. Denne filmen brakte frem mye latter.  Det er ting som man kan kjenne seg igjen i, enten man er foreldre eller besteforeldre, og ja, barna også vil nok kunne kjenne seg igjen litt i noen scener. Den er på noen områder litt tankevekker og den inneholder etter min mening alt som en slik type film skal ha: humor, litt alovr, litt sannhet og et par scener som får det til å bli litt fuktig i øyekroken hos noen. Baseballkommentatoren Artie spilles av Billy Crystal. Jeg har alltid syntes han har vært litt krampeaktig, og denne filmen er ikke noe unntak. Men, han er noe mer dempet enn hva jeg er vant med, så det fungerer. Kona hans Diane spilles av Bette Midler. Hun gjør som vanlig en god jobb, det er i grunnen ikke så mye mer å si om det. Deres datter Lucy spilles av Marissa Tomei. Hun gjør en grei jobb, men er noe "masete" i rollen, men, hun gjør seg langt bedre enn ektemannen som spilles av Tom Everett Scott. Heldigvis har han ikke store rollen i filmen. Den fyren mangler etter min mening talent. Bailee Madison som noen kanskje har sett i bl.annet Don't be afraid of the dark og Broen til Terabithia, gjør en bra jobb i rollen som Harper, og jeg vil tro vi får se mer av henne i fremtiden. Joshua Rush spiller Turner. Han har i hovedsak spilt i en rekke tv-serier. Hans rolle er ikke så fremtreden, men det vi ser av han er brukbart. Minstemann Barker spilles av Kyle Harrison Breitkopf. Han er også en tv-seriegutt, men, jeg vil tro at vi kanskje får se han i flere filmer etter hvert, for han gjør en dugandes jobb.Jeg koste meg med filmen. Det er en stund siden jeg har sett en film som har bydd på så mye latter og humor uten at det tar helt av. Noen høydare og Oscarmateriale er den ikke, men, det er en koselig film med masse latter. 

Bildet på denne Blu-ray discen er klart og godt uten forstyrrelser. Lyden er også god. 
Av ekstramateriale så er det kommentarer av regissøren og Billy Crystal. Det er slettede scener og det er Gag Reel: bloopers, blunders and outtakes.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse