Annonse

Filminfo og video

So Undercover

So Undercover

Karakter

2 
Miley Cyrus spiller i denne filmen Molly, en privatetterforsker som for det meste tar bilder av ektemenn som ikke er så alt for trofaste. Hennes hverdag forandrer seg ganske brått når en FBI agent, spilt av Jeremy Piven, dukker opp for å få henne til å ta et undercover-oppdrag på et college. Denne oppgaven viser seg å være litt vanskeligere enn det man kanskje hadde forventa.

Underveis i filmen, og under oppdraget, skjer nøyaktig det vi seere vet og forventer at kommer til å skje. Hun treffer en kjekkas, hun møter motstand i form av slemme blondiner, og hun er nær ved å bli avslørt en rekke ganger. Hun tar selvsagt også feil et par ganger før hun finner ut hvem den faktiske skurken er.

Denne actionkomedien er mye komedie og lite action. Den er heller ikke hysterisk festlig og det er nok få over 16 år som vil være fra seg av begeistring etter å ha sett denne filmen. Jeg tror filmen passer best for jenter i alderen 12-16, og det er jo en litt snever målgruppe. Selv blir jeg blir sånn passe underholdt, det er ikke fullstendig sløsing av tiden min, men filmen gir meg svært lite. Det fine med filmen er at du slipper å tenke og analysere, du kan nærmest være i halvsovende tilstand under så og si hele filmen. Du vet nemlig nøyaktig hva som kommer til å skje, lenge før det skjer. Altså en film med et svært forutsigbart handlingsforløp. Dette er også noe vi har sett hundre ganger før, bare i litt ulike innpakninger.Skuespillerprestasjonene er jevnt over greie, kanskje litt utroverdige, men jeg velger å tro at det har mest å gjøre med karakterene og plottet. Miley Cyrus klarer seg bra, men hun blir litt for mye, hvert fall for min smak. Jeremy Piven kjenner mange av oss best fra serien Entourage, der han spiller den fantastiske Ari Gold. Jeg digger Jeremy Piven, og med de forutsetningene han hadde for denne filmen, så må jeg kunne si at han gjør en god figur og en god prestasjon. Han er så troverdig som han kan få blitt i en film som denne. Kjekkasen i So undercover er spilt av Joshua Bowman, jeg kjenner han best fra serien Revenge, der spiller han også kjekkas, en rik kjekkas som går under navnet Daniel Grayson. Joshua Bowman sin eneste oppgave er å være kjekk, og akkurat det klarer han veldig bra! Filmen er regissert av Tom Vaughan, som blant annet har regissert ”What happens in Vegas”. Filmen har god lyd, og skarpt bilde, men Blu-ray effekten blir liksom ikke veldig viktig når filmen er av denne typen og på dette nivået.

Ikke akkurat noen toppfilm dette altså, men ikke fullstendig krise heller. Den underholder til en viss grad, men det er nok veldig mange som vil være uenig med meg i det. Så vil det nok også være noen som finner den mer enn litt underholdene, men disse tipper jeg er av ganske ung alder. Dette er nok ikke en film jeg kommer til å bruke tid på å se på nytt, og jeg kommer nok til å glemme den relativt kjapt. Miley Cyrus gjør det i grunn bedre som Hannah Montana, da er hun på hjemmebane.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse