Annonse

Filminfo og video

The Call

Halle Berry spiller Jordan, en 911-operatør som må forholde seg til alle slags situasjoner og opptre rolig og profesjonellt. En dag gjør hun en feil som koster en ung jente livet. Det tar tid for henne å komme tilbake til arbeide, men hun sverger på at hun aldri mer vil lla noen dø på sin vakt. Så, den dagen en ung kvinne ringer henne og forteller at hun ligger i bagasjerommet på en bil, gjør Jordan alt hun kan for å redde kvinnen.

Det som starter veldig bra, og som gir deg håp om en spennende neglebitende thriller, viser seg i grunnen å være en ganske ordinær og kjedelig film. Jeg får ikke helt den klaustrofobiske følelsen jeg mener jeg burde fått når det kommer til en slik film, hvor et offer er innesperret i bagasjerommet på en bil. Ikke fordi at offeret, spilt av Abigail Breslin gjør en dårlig rolle. Men, det er det komplette bildet, det blir ikke så bra som det kunne vært.

Men for all del. Filmen har sine spenningsmomenter, og vi trekkes inn i redselen til jenta i bagasjerommet, i tillegg til Jordans redsel og den skrekk hun føler for enda en gang å risikere å miste en av de hun skal hjelpe. Men, det er manko på overraskelsesmomenter, for vi skjønner fort hva som skjer i neste sekvens. 

Når det kommer til skuespillerene og deres prestasjoner synes jeg Halle Berry som vanlig; er noe kjedelig og uten innlevelse. Jeg tror den eneste filmen jeg har sett henne i hvor hun har gitt meg noe, er Gothicka. Abigail Bresin, som spiller Casey, gjør en grei jobb, og hun overbeviser meg også noen ganger om at hun er i en skremmende situasjon. Kidnapperen, spilt av Michael Eklund er sånn passe i rollen som noe gal kidnapper. Jeg kunne gjerne sett han hakket psykere. Han har god smak innen musikk da ...

Lyd og bilde på denne Blu-rayen er bra, men ikke noe mer enn det. Det skjer lite på skjermen som krever det klareste bilde og beste lyden, men det er absolutt en fordel med rolig og klart bilde.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse