Annonse

Filminfo og video

The Lone Ranger

The Lone Ranger

Karakter

3 
Filmen forteller om advokaten John Reid (Armie Hammer) og hvilke hendelser som gjorde han til den lovløse forkjemperen for rettferdighet; The Lone Ranger. Sammen med indianeren Tonto drar The Lone Ranger ut for å fange Butch Cavendish (William Fichtner) og gjengen hns med blodtørstige banditter. På veien oppstår et merkelig vennskap mellom Tonto og The Lone Ranger.Det er Gore Verbinbski og Johnny Depp som står bak denne westernkomedien som skal være en komisk vri på historien om The Lone Ranger og Tonto som har underholdt barn og voksne siden 30-årene. Det er disse to som stod bak suksessene Pirates of the Caribbean-filmene og Depps berømte karakter Jack Sparrow. Vel, noen ganger bør man gi seg mens leken er god, og de burde stoppet etter filmene om Sparrow. 

For, selv om filmen er velregissert og velprodusert, har de feilet på å skape en ny Sparrow-karakter. Indianeren Tonto, spilt av Johnny Depp, når ikke Sparrow til knærne en gang, og det kommer fra meg, som ikke er noe fan av Pirates-filmene. I tillegg er det få humoristiske innslag i denne filmen, i alle fall i forhold til hva jeg forventet. Kanskje spesielt siden Verbinnski også stod bak Rango. Mer action hadde jeg ventet også, men, det hele blir mer som en platt dårlig komedie hvor selv ikke gode skuespilere klarer holde den oppe. Men, filmen er grei skuring på en sløv søndag.Johnny Depp er en god skuespiller, men i rollen som Tonto synes jeg han feiler totalt. Han blir nesten som en parodi på seg selv i rollen som Jack Sparrow. Jay Silverheels var en så meget bedre Tonto. Og Armie Hammer er i grunnen ikke spesielt bedre, og hans karakter John Reid/The Lone Ranger, blir i grunnen ikke bare kjedelig, men også til tider veldig krampeaktig irriterende. William Fitchner passer dog bra i rollen som Cavendish, og han gjør rollen passe ekkel. Ellers kan jeg nevne Tom Wilkinson, Ruth Wilson og Helena Bonham Carter, som som vanlig gjorde en flott rolle.

Det som er bra i filmen, er bildene. Ørkenlandskapet hvor det meste av handlingen foregår er fantastisk, og dette kommer veldig godt til sin rett på denne Blu-ray utgaven. Lyden er også veldig bra uten de store forandringer på volum når det kommer til lyd og tale.

Jeg merker jeg savner Clayton Moore på Silver. "Hi-Yo, Silver! Away!"

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse