Annonse

Filminfo og video

Alex Cross

Alex cross (Perry) er en mordetterforsker med psykologisk utdannelse som blir personlig viklet inn i en sak der morderen torturerer sine ofre. Han kaller seg Picasso (Fox).

Jeg startet denne anmeldelsen med å si at denne filmen er en gedigen skuffelse. Jeg kan si at det er ikke fordi jeg holder de tidligere filmene med Cross sin skikkelse på en pedestal, snarere tvert imot. Jeg husker de knapt. Men uavhengig om Alex Cross sin skikkelse ikke hadde vært festet til film før så er dette en film greier å være en drittfilm av en ganske stor størrelse helt på egen hånd.

Hva er det så som gjør denne filmen så spesielt dårlig? Vel først er den nominert til endel Razzle awards som sier sitt, men hovedpoenget er at filmens hovedkarakter ikke henger på greip i forhold hvordan karakteren skulle være. Han gjør f.eks.   Store klassisk psykologiske blundere som noen som har så mye som to celler psykologisk innsikt ville ha unngått. Det er vel den største feilen. Ellers så florer det med dårlige trekk, ulidelig forutsigbarhet, en Jean Reno som bare ser ut vite hvor dårlig denne filmen er og spiller deretter. Jeg kjenner jeg blir forbanna her jeg hamrer på tastaturet når jeg tenker på denne filmen så jeg lar det være med det.  
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse