Annonse

Filminfo og video

The Beach

Men forhandlingene brøt sammen da studioet og regissøren ikke klarte å bli enige, så det ser ikke ut til at det blir noen gjenforening av Social Network-teamet.

Dette har dog åpnet dørene for andre regissører, og i følge The Hollywood Reporter skal Danny Boyle være i forhandlinger om å ta jobben.

Om det skulle skje har han allerede en stjerne i tankene til hovedrollen. Han ønsker hovedrolleinnehaveren fra The Beach, Leonardo DiCaprio, i rollen som Jobs. DiCaprio signerte nylig en kontrakt om hovedrollen i Alejandro González Iñárritu’s thriller The Revenant, så det kan se ut som om det må omstruktureres hvis Boyle og Sony kommer til enighet.

Tanken er spennende, selv om DiCaprio ikke har et utseende som ligner like mye som Ashton Kutcher i fjorårets Jobs-film. Med en god historie og talentfulle skuespillere kan vi trolig se frem til en perle av en film.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse