Annonse

Fisher har ikke mange filmer å vise til, og er mest kjent for sitt teaterarbeid. Blant annet "Fetch Clay, Make Man" på Broadway, hvor han spilte Muhammad Ali. Denne nyheter bekrefter ryktene fra tidligere i år som sa at Zack Snyder var på jakt etter en ny superhelt.

I følge Variety vil Cyborg ha en mindre rolle i Batman vs. Superman, men den skal følges opp i Justice League-filmen som Warner Bros legger opp til.

Under promoteringen av blu-ray utgivelsen av Man of Steel sa Henry Cavill at han håpet å se Cyborg i en oppfølger, og det kan se ut til at ønsket ble oppfylt.

Ray Fishers navn har også kommet opp for en mulig rolle i Star Wars: Episode VII, men det ser altså ut som om han går til filmen for Warner Bros fremfor Disney og Lucasfilm. Det ville trolig blitt vanskelig å både være Cyborg og befinne seg i en galakse langt, langt borte…

Cyborg blir å se sammen med Batman, Superman og Wonder Woman i Zack Snyders foreløpig navnløse Man of Steel oppfølger.


Kilder: Variety
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse