Annonse

Filminfo og video

24: Live Another Day

Viaplay Premiere er et helt nytt konsept som gir Viaplay eksklusive premierer på utvalgte titler. Først ut er comebacket for den amerikanske action-serien 24: Live Another Day som kan streames på Viaplay 6. mai – kun ett døgn etter premieren i USA. I forbindelse med dette lader Viaplay opp med et verdensrekordforsøk i TV-titting (binge-viewing), og alle som vil kan følge med på forsøket på viaplay.no/worldrecord24.

"Det er kjempemorsomt å vise et verdensrekordforsøk direkte på Viaplay. I følge Guinness World Records regler får deltagerne kun ta 5 minutters pause per time som de kan spare for å ta en lengre pause, så de har mildt sagt en krevende, men morsom utfordring fremfor seg", sier Janette Cohen, Head of PR hos Viaplay.

Den nåværende rekorden er på 87 timer og ble satt av Dan Jordan, Spencer Larson og Chris Laughlin på Consumer Electronics Show i Las Vegas, Nevada, USA, 6.-10. januar 2014. Viaplays deltakere vil på Viaplays hovedkontor i Stockholm forsøke å slå rekorden ved å se på kultserien 24, hvor sesong 1-8 totalt har 192 episoder – altså mer enn nok for å slå rekorden.

Deltagerne i rekordforsøket er Mascoll Silverstolpe, Erik Pettersson, Tobias Johansson og Aina Lesse. Tobias og Aina er kjent fra Paradise Hotel Sverige.


Kilder: Viaplay.no
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse