Annonse

Filminfo og video

Batman vs. Superman

Mandag la Snyder ut et bilde av en delvis tildekket batmobil. Ikke overraskende har denne fått et helt nytt utseende. Dette ser ut til å være nok et beist av en Batmobil. Det kan virke som om skaperne prøver å overgå hverandre for hver gang det kommer en ny Batman.

Snyder var ikke dårligere enn at han dagen etter fulgte opp denne teaseren med et bilde av Ben Affleck i det nye Batman-kostymet.

Det nye kostymet skal i følge TotalFilm være inspirert av tegneserien “The Dark Knight Returns”, hvor helten har små avrundede ører og en diger logo på brystet.

Overraskende ser Affleck ut til å gjøre en god figur, og om det ikke er mye padding i drakten så er det lagt ned mange timer i treningsstudio for rollen som Batman.

I tirsdagens bilde fikk vi også se mer av bilen, og man kan nå enda tydeligere se at bilen har fått en ny look.

Batman vs Superman har premiere i UK tidlig i 2016.


Foto: Zack Snyder
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse