Annonse

Filminfo og video

Legofilmen

Spesielt utvalgte LEGO-entusiaster fra Norge, Sverige og Danmark har blitt invitert til å ta imot utfordringen om å bli Skandinavias beste Master Builder. Dermed har de sjansen til å vinne den attraktive førstepremien: et besøk på LEGO-fabrikken i Billund i Danmark samt kilovis med LEGO!

For å få delta må byggmesterne i løpet av noen uker planlegge og bygge en LEGO-figur inspirert av LEGO®-filmen. Figurene kan maks være 38x38 centimeter i diameter og 45 centimeter høye.

Deretter velger en jury ut de beste modellene fra hvert land, og de vil bli vist frem på en utstilling i hovedstaden i de respektive landene. På utstillingen har publikum anledning til å stemme frem den deltakeren de synes er Skandinavias beste Master Builder. Avstemningen vil skje via Instagram og Facebook.

– LEGO er veldig populært både blant barn og voksne, og det er mye nostalgi forbundet med nettopp LEGO. I forbindelse med den digitale og Blu-ray™-lanseringen av LEGO®-filmen ønsker vi å hylle de aller største fansene og vise at LEGO® virkelig passer for hele familien – barn som voksne, sier Josephine Stäring, Sr. Product Manager Theatrical New Release Nordics.

 

Utstillingsdato og sted:

24. juni 2014: Centralstationen i Stockholm

26. juni 2014: Fisketorvet i København

28. juni 2014: Oslo sentralstasjon

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse