Annonse
Produksjonssjef ved Constantin, Martin Moskowicz, sier at den tredje filmen "Resident Evil: Afterlife", skal flytte til et annet område og skal begynne innspillingen i Australia i enten november eller desember.

"Resident Evil 4" handling vil foregå i Tokyo, og Impact/Constantin ser for seg at de skal spille inn filmen i Japan. "Afterlife" skal foregå i en herjet verden som er oversvømmet av muterte zombier og i løpet av filmen vil handlingen flytte seg til Japan og legge opp til den fjerde filmen.

Milla Jovovich skal også komme tilbake i rollen som Alice, men kontrakten er enda ikke signert. Paul W.S. Anderson jobber med å fullføre manuset til den tredje filmen. Han regisserte den første "Resident Evil" og skrev oppfølgeren "Resident Evil: Apocalypse".
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse