Annonse
I Filmforumet.no's kinoguide vil du finne en oversikt over norske kinoer og kunne se hve slags tilbud de har. Dette inkluderer kontaktinformasjon, webside, saler og hvordan man bestiller biletter. På sikt håper vi også på å kunne legge ut kart eller annen veibeskrivelse.

På sikt vil vi prøve å få laget en infoside for alle kinoer i landet. For å kunne oppnå dette og for å få holdt den ved like håper vi at dere der ute vil hjelpe til og bidra med bilder og info til denne guiden. Først og fremst er det bilder vi trenger, da dette kan være vanskelig å oppdrive til noen av kinoene. Så vi oppfordrer herved DEG til å løpe ned og ta bilde av din lokale kino og sende oss sammen med eventuell annen informasjon.

For å besøke guiden kan du klikke linken nedenfor. Du vil til enhver tid også kunne klikke deg inn via knappen øverst til høyre.

TIL KINOGUIDEN
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse