Annonse

I dag morges klokken 07:30 var rekorden et faktum og de fire gjenværende deltagerne har sett filmer kontinuerlig i 70 timer og 33 minutter.

Det var en stolt Jørgen Søderberg Janssen som fulgte pressen inn i VIP-salen på Fredrikstad Kino i dag morges.

Familie og venner hadde også møtt opp i morgentimene for å ta imot rekordsetterne når de kom ut.

Dramatikk
Den siste natten hadde ikke gått helt udramatisk for seg. En av deltagerne hadde kastet opp flere ganger og orket ikke spise, mens en annen hadde begynt å skjelve ukontrollert. De skal alle en tur på legevakten for å bli kontrollert før de reiser hjem. "Vi overlever", sa Mats Peder Nilsen før vi forlot kinoen.


Forlenget
Etter at Filmforumet.no på lørdag oppdaget at den stående rekorden var lenger enn tidligere antatt, ble Søderberg nødt til å opplyse deltagerne om at de må se noen ekstra filmer for å klare å slå den gamle rekorden. Dette klarte de fint og med god margin.

SE FLERE BILDER I GALLERIET!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse