Annonse
132Vil vi få en DOOM film denne gangen?Filmprodusentene har allerede skrevet kontrakt med Enda McCallion som regissør - et sikkert tegn på at de har tenkt å lage filmen. Dette er McCallion´s første film.

Filmens plot vil antagelig gjenspeile plotet i det kommende Doom 3 fra ID Software og Activision, men manus er enda ikke skrevet. Spillet Doom 3 kommer i butikkene denne sommeren.

Warner Brothers mistet sin mulighet til å lage Doom filmen tidligere i år da de mislyktes i å komme i gang i løpet av en avtalt 15 måneders periode. Da gikk rettighetene tilbake til ID Software.

Før Warner Borthers kom inn i bildet skulle Universal og Columbina Tristar lage filmen. Ingen av de selskapene startet noen gang på prosjektet. Kansje har Universal bedre lykke på sitt andre forsøk.


- DTheatre.com
- Diskutér
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse