Annonse
Filmen med tittelen SMS Sugar Man omhandler en hallik og to luksusprostituerte i Johannesburg på julaften. Hele filmen er spilt inn med filmfunksjonen på mobilene og Kaganof hevder selv at kvaliteten er "fantastisk" når den blåses opp til vanlig 35mm filmformat. Det hører med til historien at Kaganof selv kjøpte sin aller første mobiltelefon i fjor og ble antagelig bitt av basillen umiddelbart.


På filmens nettside kan man lese mer om filmprosjektet og se bilder fra filmen. Filmen vil komme på enkelte kinoer rundt om i verden og vil også på sikt komme som 30 nedlastbare episoder til mobilen, hver på 3 minutter. Foreløpig har jeg ingen informasjon om den vil komme på norske kinoer.

Besøk siden: www.smssugarman.com

(Kilde: ITAvisen.no)
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse