Annonse
Samarbeidet medfører at filmleies tjenester blir markedsført på Filmwebs portal, at partene samarbeider om infrastruktur og at Filmweb bistår med finansiering av Filmleie.no sin virksomhet. Filmweb vil også bidra med kompetanse gjennom at Filmwebs direktør trer inn i Filmleie.no sitt styre. Det er også tegnet en opsjonsavtale som gir Filmweb rett til å gå inn på eiersiden i Filmleie.no.

”Gjennom vårt partnerskap med Filmleie.no utvider vi tilbudet på vår portal og kan nå også tilby våre brukere dvd-leie” sier Kjell A. Orseth – Adm. direktør i Filmweb AS. ”Vi har valgt å innlede samarbeid med Filmleie.no fordi selskapet har utviklet et godt og nøkternt konsept med kunden i fokus og fordi selskapets ledelse har kompetanse som utfyller vår egen”.

”Filmweb er landets ledende filmportal og vil for oss være en meget verdifull partner”
sier Trygve Skibeli – Styreleder i Filmleie.no. ”Selskapet har kompetanse innen innenfor film, markedsføring og e-handel som vil kunne bidra til å levere enda bedre tjenester til våre kunder. ”

Dette er Filmweb AS:
Filmweb er film- og kinobransjens it-selskap og har ansvaret for driften av bransjens ulike inter- og ekstranettjenester. filmweb.no er den ledende norske nettsiden om film og kino og binder sammen flere enn 90 organisasjoner fra film- og kinobransjen. Portalen www.filmweb.no har over 3 millioner nedlastede sider pr. måned og om lag 320 000 unike månedlige brukere. Filmweb har i forbindelse med sidene utviklet meget avanserte systemer for formidling av kinobilletter over Internett og for mobilt Internett (WAP). Se mer informasjon om Filmweb AS på www.filmweb.no.

Dette er Filmleie.no:
Filmchain AS driver nettstedet Filmleie.no. Abonnentene får sine ønskefilmer (på DVD) sendt direkte hjem i postkassen. For en fast lav månedsleie får de nye ønskefilmer i postkassen så snart de sist tilsendte filmene blir returnert til Filmleie.no. Dette nye konseptet har allerede stor suksess i Sverige og USA. Hovedaksjonærer er daglig leder Jonny Brenno og Netcentric AS. Mer informasjon på www.filmleie.no.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse