Annonse
159Bestill din egen personlinge hjelper i dine favorittfarger...Nå kan du bestille deg din helt egne personaliserte NS-5 robot på www.irobotnow.com.

[u]NS-5info[/u]
3 LAWS SAFE: Selve fundamentet i NS-5s logikk-protokoll. Direktivet er absolutt feilfritt og tillater NS-5 å eksistere på en trygg måten sammen med mennesker.

CENTRALCORE 247: Patentert ombord reaktor for NS-5. Ultra effektiv og i stand til å hente kraftreserver fra forskjellige naturlige kilder som sol og vann. Din NS-5 er ikke bare effektiv, den er også miljøvennlig.

POSITRONIC BRAIN: Denne revolusjnerende hjernen er "hjertet" i din NS-5. Motorfunksjon-synteser, stemmekrets, logikkkontroll og mange andre funksjoner er flott pakket inn i et titaniumskarosseri inne i NS-5s kranie.

TERESA 2.1.2: Operativsystemet Teresa 2.1.2, nytt og unikt for NS-5. Systemet har vært under utvikling de siste fem årene. Fremtidige programvare oppgraderinger er tigjengelig for trådløs nedlastning 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Alle NS-5 eiere skal motta GRATIS oppdateringer hele livet til deres personlinge assistent.

SAFEVER COVERAGE Det mest innholdsrike dekningen som noen gang er utviklet for noe robotprodukt.
- 24 timers telefon og e-mail teknisk og operatørstøtte.
- Full dekning av alle reparasjoner på NS-5 karosseri, muskulatur, Positronic Brain, kledning og opptikk.
- Full service av NS-5 utført av en lisensert tekniker hver 6. måned i ditt eget hjem.
- Hode-til-tå livstidsgaranti.

UNIVERSAL RETENTION NETWORK: Med en menneske-robot ratio på 5:1 innen fem år skal NS-5 Universal Retention Network (ERNIE) bli verdens mest omfattende historiske nedtegnelse. Det er fordi NS-5 sender hvert eneste lyd- og bildeopptak til regionale sendere som igjen sender dataen via satelitt til ERNIE. Foir hver NS-5 eier betyr dette at du vil aldri glemme den festen.


[u]...vel, du kan i allefall nesten bestille din egen.[/u]

På websiden kan du i menyen velge "Build your own" og plukket ut din egen fargesammensetning på robotens utseende og til slutt sende bildet av den til en venn, eller laste det ned som et desktopbilde.

NS-5 er roboten som har "hovedrollen" sammen med Will Smith i filmen I-Robot. Will Smith er robofobiske-detektiven Del Spooner, som er sendt ut for å etterforske dødsfallet av en død vitenskapsmann i et firma med navnet US Robotics. Kan robotene være de skyldige? Tiltross for at det strider mot deres "Robot Lover"?

Hva tror du?Les mer på www.irobotnow.com
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse