Annonse
Filmene "Halloween" startet sin karriere i 1978 og etter den første filmen har det blitt laget en rekke oppfølgere. Den siste, "Halloween: Resurrection", kom i 2002.

Rob Zombie har tatt på seg regioppgaven å gjenopplive seriemorderen. Zombie har tidligere bak blandt annet filmer som "House of 1000 Corpses" og "The Devil's Rejects".

Skumlere
I følge Dagbladet.no synes Zombie at "Halloween"-filmene har tapt seg og vil gjøre det han kan for at de igjen skal bli skumle. "Dette kommer til å bli en annerledes "Halloween"-film. Det hele startet med et skummelt konsept, og en ekkel film. Men i løpet av årene har Michael Myers blitt en vennligsinnet Halloween-maske. Ikonet har tapt sin opprinnelige betydning", sier Zombie til The Hollywood Reporter.

Zombie vil også slå en brutal strek over alle oppfølgerne. "Den serien er død, sier han. Men selve masken kommer til å være på plass. Den er et viktig ikon." Filmen planlegges klar for Halloween 2007.


Dette var forøvrig ikke en idé Zombie har satt igang med helt uten videre. Før han satte igang hentet han inn en tillatelse fra John Carpenter som svarte med at "Det er kjempe flott. Gå for den idéen".

Han støttet meg, og siden "Halloween" er hans film, følte jeg at jeg måtte behandle materiale med respekt, sier Rob Zombie.

(Kilde: Dagbladet.no)
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse