Annonse
Annonse

Love and Other Drugs

Originaltittel: Love and Other Drugs


Kinopremiere:
21.01.2011

DVD-release:
08.06.2011

BD-release:
08.06.2011

Distributør:
SF Norge
Spilletid:
1 t. 52 min.

Kategori:
Drama
Komedie
Romantikk

Aldersgrense:
Tillatt for alle
(Om aldersgrensene)

Språk:
Engelsk

Jamie (Jake Gyllenhall), sjarmerer seg innpass både hos kvinner og i den tøffe salgsverden for legemidler, men møter sin match i Maggie (Anne Hathaway) som er en uavhengig og selvstendig kvinne som ikke lar noen, eller noe, holde henne tilbake.

Love And Other Drugs er en komedie som også kommer inn på en mer alvorlig og emosjonell side for hovedpersonene Maggie (Anne Hathaway) og Jamie (Jake Gyllenhall). Maggie er en selvstendig kvinne som ikke lar noen eller noe, inkludert en vanskelig personlig utfordring, stå i veien for henne. Hun møter rundbrenneren Jamie, som med sin enestående sjarm, tvinner kvinner og legemiddelbransjen rundt lillefingeren. Maggie og Jake opplever, til tross for deres avtale om et uforpliktende forhold, at det hele utvikler seg til noe mye mer.

Edward Zwick er produsent, regissør og medskribent for denne ukonvensjonelle og virkelighetsnære romantiske filmen. Her utforskes den naturlige sammenhengen mellom sex og kjærlighet, hvordan sex og lyst kan utvikle seg til noe mer og hvordan personene prøver å håndtere det hele. Love And Other Drugs følger historien til to personer som er desperat opptatt av å IKKE forplikte seg i noe forhold til det motsatte kjønn. Allikevel er tiltrekningen de har til hverandre så sterk at kampen for selvstendigheten svekkes. Jamie og Maggie faller for hverandre til tross for intensjonene om ikke å gjøre det, noe som skaper både komiske og følelsesladde situasjoner.

Karakterer

Filmklipp og trailere

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO