Annonse
Annonse

Ylvis III

Originaltittel: Ylvis III


Kinopremiere:
tips oss!

DVD-release:
03.12.2008

BD-release:


Distributør:
Buena Vista
Regi:
Produsent:
Produksjonsår:
2008

Skuespillere:
Vegard Ylvisåker
Bård Ylvisåker
Spilletid:
85 min

Kategori:
Komedie

Aldersgrense:
Tillatt For Alle
(Om aldersgrensene)

Språk:
Norsk

YLVIS III er forestillingen Vegard og Bård virkelig hadde lyst til å lage. De har laget en forestilling som de selv kunne tenke seg å se. En forestilling hvor de har utfoldet seg i grenselandet mellom det utfordrende og surrealistiske innen musikalsk humor.

Brødrene Vegard og Bård Ylvisåker har tross sin unge alder fått en unik posisjon i den norske underholdningsbransjen. Da de to unge herrene startet karrieren i 2000 med forestillingen «Ylvis - en abaret» trillet kritikerne og publikum til terningkast seks. Det gjorde de også noen år senere da brødrene var klar med sin andre forestilling; «Ylvis - en konsert». Begge forestillingene gikk fl ere år på scener i Bergen, Oslo og på turne over hele Norge.

YLVIS III hadde premiere på Ole Bull Scene i Bergen, og er siden spilt i Oslo på Edderkoppen Teater og Chat Noir. Forestillingen har også turnert landet rundt, og er sett av over 100.000 publikummere. YLVIS er også kjent fra radio og TV. Sist med suksess-seriene «Ylvis møter veggen» (2008) og «Norges Herligste» (2007/2008) på TVNorge og «O-fag» på NRK P3 (2006/2008).

Karakterer

Filmklipp og trailere

Artikler

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO