Biggs (Kymani Marley) og Wayne (Spragga Benz) blir begge "shotta" (Jamaicansk ord for gangster) for å overleve. Allerede som små gutter startet de et liv som kriminelle. Senere flyttet de til USA, hvor de begynte en hensynsløs klatring fra bunnen til den glitrende toppen av en kriminell business i Miami, med raske biler og vakre kvinner. De to mennene forblir knyttet til den stolte shottas-lojaliteten samtidig som de på en aggressiv måte tar kontrollen over den jamaicanske underverdenen."/>
Annonse
Annonse

Shottas

Originaltittel: Shottas


Kinopremiere:
tips oss!

DVD-release:
07.03.2007

BD-release:

Regi:
Cess Silvera
Produsent:
Produksjonsår:
2002

Skuespillere:
Ky-Mani Marley
Wyclef Jean
Paul Campbell
Spragga Benz
Louie Rankin
Spilletid:
95 min

Kategori:
action
drama
krim

Aldersgrense:
15 år
(Om aldersgrensene)

Språk:
Engelsk

Ulikt alt annet du har sett tidligere!
I samme ånd som "Scarface" og "The Harder They Come", er "Shottas" et usminket, rått og urbant drama om to venner som har voktst opp i de farlige gatene i Kingston, Jamaica.

Biggs (Kymani Marley) og Wayne (Spragga Benz) blir begge "shotta" (Jamaicansk ord for gangster) for å overleve. Allerede som små gutter startet de et liv som kriminelle. Senere flyttet de til USA, hvor de begynte en hensynsløs klatring fra bunnen til den glitrende toppen av en kriminell business i Miami, med raske biler og vakre kvinner. De to mennene forblir knyttet til den stolte shottas-lojaliteten samtidig som de på en aggressiv måte tar kontrollen over den jamaicanske underverdenen.

Karakterer

Filmklipp og trailere

Artikler

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO