Annonse
Annonse

Die Hard & Die Hard 2

Originaltittel: Die Hard & Die Hard 2


Kinopremiere:
tips oss!

DVD-release:


BD-release:
03.02.2010

Distributør:
SF Norge
Spilletid:
258 min

Kategori:
Action
Thriller

Aldersgrense:
15 år
(Om aldersgrensene)

Språk:
Engelsk

DIE HARD


Høyt over byen L.A. har en gruppe terrorister okkupert en byggning, tatt gisler og erklært krig. Men èn mann har greid å unnngå å bli oppdaget... en politimann på ferie. Han er alene...... trøtt.... og den eneste mulige sjansen de har. Bruce Willis spiller detektiv John McClane fra New York City, som nettopp har ankommet L.A. for å tilbringe juleferien sammen med sin eks-kone (Bonnie Belinda). Men mens McClane venter på at konas juleavslutnig på kontoret skal bli ferdig, overtar terroristene kontrollen over bygningen.

Mens terroristlederen Hans Gruber (Alan Rickman) og hans nådeløse høyrehånd (Alexander Godunov) samler sammen gislene, slipper McClane usett unna. Kun bevæpnet med en tjenesterevolver og sin egen kløkt, starter McClane sin private enmannskrig.


DIE HARD 2 - DIE HARDER
John McClane greier det for annen gang: Å være feil mann på feil sted til feil tid. Resultatet er som forrige gang: Forrykende og brutal action.

McClane er på den internasjonale flyplassen i Washington D.C. for å hente sin kone hjem til julefeiring i familiens rede. På samme tid slår en internasjonal terroristbande til for å befri en Sør-Amerikansk statsmann (Noriega-kopi) som er arrestert og skal føres til USA. Terroristenes mål er å erobre flyplassen for å ta kontrollen over flyenes ankomst. De er under ledelse av den hensynsløse leiesoldaten Stuart, en iskald morder som tar godt betalt for å nå sine mål - en verdig motstander i den katt-og-mus leken som McClane innleder.


Karakterer

Filmklipp og trailere

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO