Med mer av spenningen, dramatikken, kjærligheten, vennskapet, sjalusien og begjæret som gjorde Twilight og The Twilight Saga: New Moon til verdenssuksesser, er The Twilight Saga: Eclipse en hevnmotivert og romantisk fortsettelse av den populære vampyrfortellingen. "/>
Annonse
Annonse

Twilight saga: Eclipse

Originaltittel: The Twilight saga: Eclipse


Kinopremiere:
30.06.2010

DVD-release:


BD-release:


Distributør:
Nordisk Film
Spilletid:
2 t. 4 min.

Kategori:
Fantasy
Romantikk
Thriller

Aldersgrense:
11 år
(Om aldersgrensene)

Språk:
Engelsk

I Eclipse er Bella nok en gang omgitt av farer, når Seattle terroriseres av en rekke mystiske drap og en ondsinnet vampyr fortsetter sin hevntokt. Midt i alt dette, tvinges hun til å velge mellom sin kjærlighet til Edward og sitt vennskap med Jacob - vel vitende om at avgjørelsen hennes kan nøre opp under kampen mellom varulver og vampyrer. Bella konfronteres nå med sitt livs viktigste beslutning.

Samtidig er en krig under oppseiling. Ved å leke med de ukjente sidene av Cullen-familiens mystiske evner, har en uforklarlig kraft skapt en hær av "Nyfødte", med vampyren Riley i spissen. Hæren, bestående av de nyfødte vampyrene er på sitt sterkeste, ondeste og mest blodtørstige i de første månedene av deres overnaturlige tilværelse. Er de et redskap for Victoria i hennes målrettede hevnjakt, eller tilhører dem de allmektige Volturiene, som forsøker å sikre Bellas intensjoner om å bli udødelig?

Med mer av spenningen, dramatikken, kjærligheten, vennskapet, sjalusien og begjæret som gjorde Twilight og The Twilight Saga: New Moon til verdenssuksesser, er The Twilight Saga: Eclipse en hevnmotivert og romantisk fortsettelse av den populære vampyrfortellingen.

Karakterer

Filmklipp og trailere

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO