Annonse
Annonse

Gullivers Reiser

Originaltittel: Gulliver's Travels


Kinopremiere:
18.02.2011

DVD-release:
06.07.2011

BD-release:
06.07.2011

Distributør:
SF Norge
Spilletid:
87 min

Kategori:
Komedie

Aldersgrense:
7 år
(Om aldersgrensene)

Språk:
Engelsk

Reiseskribent Lemuel Gulliver påtar seg et oppdrag i Bermuda, men ender opp på Lilleputtenes øy hvor han troner over de små innbyggerne.

Gullivers Reiser er en modernisert utgave av den klassiske historien om Gulliver. Vi møter Jack Black (Kung Fu Panda) som Lemuel Gulliver; en hyggelig postansvarlig i en New York avis. Etter at Gulliver klarer å bløffe seg til et oppdrag hvor han skal skrive om Bermuda Triangelet reiser han dit og havner i det uoppdagede landet Lilleputt. I denne fantasifulle nye verden er endelig Gulliver en å se opp til, ikke minst størrelsen. Han forteller innbyggerne historier om seg selv der han tar hemningsløst æren for verdens beste oppfinnelser og plasserer seg selv midt i historiske begivenheter. Gulliver bare styrker heltestatusen sin når han leder sine nye venner i en avgjørende kamp mot deres langvarige fiender.

Men når Gulliver taper alt og setter Lilleputtene i fare må han gjøre alt han kan for å rette opp skaden. Til slutt oppdager Gulliver at det er ikke størrelsen det kommer an på når det virkelig gjelder, men at det er det du har på innsiden som teller.

Karakterer

Filmklipp og trailere

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO