Kelly Asbury ("Shrek 2") er regissør, og filmen har et rikt utvalg av både klassiske og originale Elton John-låter. Hovedrollene fremføres av stemmene til James McAvoy og Emily Blunt som Gnomeo og Julie, som må overvinne like mange hindringer som sine navnesøsken når de blir innblandet i en dramatisk nabofeide. Med med rosa plastflamingoer og nervepirrende kappkjøring med gressklippere, kan dette unge paret finne varig lykke? "/>
Annonse
Annonse

Gnomeo og Julie

Originaltittel: Gnomeo and Juliet


Kinopremiere:
11.03.2011

DVD-release:
10.08.2011

BD-release:
10.08.2011

Distributør:
Walt Disney Studios Motion Pictures Norway
Spilletid:
1 t. 24 min.

Kategori:
Animasjon

Aldersgrense:
Tillat for alle
(Om aldersgrensene)

Språk:
Engelsk, Norsk

Tidenes største kjærlighetshistorie, og i hovedrollen... hagenisser? I den kommende "Gnomeo og Julie," blir Shakespeares høyt aktede historie gjenstand for en forbløffende forvandling.

Kelly Asbury ("Shrek 2") er regissør, og filmen har et rikt utvalg av både klassiske og originale Elton John-låter. Hovedrollene fremføres av stemmene til James McAvoy og Emily Blunt som Gnomeo og Julie, som må overvinne like mange hindringer som sine navnesøsken når de blir innblandet i en dramatisk nabofeide. Med med rosa plastflamingoer og nervepirrende kappkjøring med gressklippere, kan dette unge paret finne varig lykke?

Karakterer

Filmklipp og trailere

Artikler

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO