Annonse
Annonse

Konserten

Originaltittel: Le concert


Kinopremiere:
tips oss!

DVD-release:
06.04.2011

BD-release:
06.04.2011

Distributør:
Panvision
Spilletid:
119 min

Kategori:
Komedie
Drama
Musikk

Aldersgrense:
7 år
(Om aldersgrensene)

Språk:
Fransk

Etter å ha feilaktig mottatt en invitasjon fra Chateletteatret i Paris, øyner den avsatte dirigenten fra Bolsjoiorkesteret sin livs sjanse til å tromme sammen sitt gamle orkester - en broket, men virtuos gjeng av musikere - for en Tsjaikovskijkonsert man aldri vil glemme!

Andrej var en en gang en stor dirigent ved Bolsjoiteateret i Moskva, men han ble avsatt av Brezjnev fordi han trosset forbudet mot å ansette jødiske musikere. Etter avsettelsen arbeider han fremdeles på teateret, og en dag får han tilgang til en faksmelding som er en invitasjon fra Chateletteateret i Paris om å fremføre Tsjajkovskij. Andrej går i gang med å samle sammen sine gamle kolleger fra den gamle tiden, problemene er bare at kollegene nå er spredt for alle vinder. Men etter hvert trommes de sammen, en broket gjeng av virtuose, men ustyrlige rom-musikere, jødiske trompetister som heller vil drive business enn å spille musikk, samt en rekke andre musikere med mildt sagt variable ferdigheter.

KONSERTEN er en komedie som kombinerer briljant skuespill med utsøkte musikkfremførelser. Midt oppe i det hele er det selvsagt også en skjult romanse fra gammelt av, som nå manifisterer seg i full blomstring. Og det hele fører frem til en vakker og fantastisk finale du sent vil glemme.

Karakterer

Filmklipp og trailere

Artikler

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO