Annonse
Annonse

Harry Potter og Dødstalismanene -Del 2

Originaltittel: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2


Kinopremiere:
15.07.2011

DVD-release:


BD-release:

Spilletid:


Kategori:
Eventyr
Familiefilm

Aldersgrense:

(Om aldersgrensene)

Språk:
Engelsk

Harry Potter og Dødstalismanene -Del 2 er det siste eventyret i serien av filmer om Harry Potter, alle bygget på de verdenskjente bøkene til J.K. Rowling.
Del omtalen:

I denne episke finalen er det store oppgjøret i anmarsj. Kampen mellom de gode og onde kreftene i en verden av trolldom og magi er uunngåelig. Viljen til å gå seirende ut av bataljen er enorm, og på begge sider hersker usikkerheten.

Og det er Harry Potter selv som kan bli den utvalgte til å gjøre det ultimate offer, når han rykker nærmere og nærmere den fryktede kampen mot Voldemort den store.

Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson spiller for siste gang rollene som Harry Potter, Ronny Wiltersen og Hermine Grang. Ensbemblet omfatter også Helena Bonham Carter, Jim Broadbent, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Tom Felton, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Ciarán Hinds, John Hurt, Jason Isaacs, Matthew Lewis, Gary Oldman, Alan Rickman, Maggie Smith, David Thewlis, Emma Thompson, Julie Walters and Bonnie Wright.

Filmen er regissert av David Yates som stod bak den første delen om Dødstalismanene, og to tidligere filmer om den unge eleven på Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom.

Karakterer

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO