"/>
Annonse
Annonse

Nawals hemmelighet

Originaltittel: Incendies


Kinopremiere:
29.04.2011

DVD-release:


BD-release:


Distributør:
Scanbox
Spilletid:
2 t. 10 min.

Kategori:
Drama

Aldersgrense:
15 år
(Om aldersgrensene)

Språk:
Fransk

Når notarius Lebel møter Jeanne og Simon Marwan for å lese opp testamentet etter deres mor Nawal, blir tvillingene overrasket av to konvolutter - ett om faren de trodde var død og et annet om en bror de ikke visste eksisterte.

I denne gåtefulle arven ser Jeanne nøkkelen til Nawals depresjon og uforklarlige stillhet under de siste ukene av hennes liv. Hun bestemmer seg for umiddelbart å dra til Midtøsten for å grave i en familiehistorie hun nesten ikke vet noen ting om.

Simon er uberørt av det psykologiske spiller moren deres driver med etter sin død. Men den kjærligheten han har for søsteren er sterk, og han hjelper til med å søke i forfedrenes hjemland, på jakt etter en Nawal som er svært forskjellig fra den moren de kjente.

Med Lebels hjelp, setter tvillingene sammen historien om kvinnen som brakte dem til verden, og oppdager en tragisk skjebne, men samtidig også motet til en eksepsjonell kvinne.

INCENDIES er basert på et teaterstykke ved samme navn skrevet av Wajdi Mouawad. Det er en dypt bevegende fortelling som bringer ekstremisme og vold i dagens verden til et tydelig personlig nivå, og viser det kraftige og poetiske ved viljen til å overleve.

INCENDIES ble Oscar-nominert til "Beste Utenlandske Film" i 2011!Karakterer

Filmklipp og trailere

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO