Gil (Owen Wilson) og hans forlovede, Inez (Rachel McAdams) har blitt med Inez' foreldre til Paris, en reise som vil forandre livene til dem alle. Det blir snart klart at de alle har forskjellige forhåpninger for besøket. Inez er mest interessert i festing og shopping. Hos Gil vekker Paris glemte minner, og han blir stadig mer overbevist om at den veien han valgte i livet er ikke riktig for ham. En serie uventede hendelser gjør ham enda mer selvsikker. Turen til Paris setter mange spørsmål på spissen og snart er ingenting slik de var. "/>
Annonse
Annonse

Midnight in Paris

Originaltittel: Midnight in Paris


Kinopremiere:
17.06.2011

DVD-release:


BD-release:


Distributør:
Scanbox
Spilletid:
1 t. 34 min.

Kategori:
Komedie
Romantikk

Aldersgrense:

(Om aldersgrensene)

Språk:
Engelsk

Paris om morgenen er vakker. Paris om ettermiddagen er sjarmerende. Paris om kvelden er fortryllende. Men - Paris etter midnatt er magisk!

"Midnight in Paris" er Woody Allens elegante og sjarmerende kjærlighetshyllest til Paris.

Gil (Owen Wilson) og hans forlovede, Inez (Rachel McAdams) har blitt med Inez' foreldre til Paris, en reise som vil forandre livene til dem alle. Det blir snart klart at de alle har forskjellige forhåpninger for besøket. Inez er mest interessert i festing og shopping. Hos Gil vekker Paris glemte minner, og han blir stadig mer overbevist om at den veien han valgte i livet er ikke riktig for ham. En serie uventede hendelser gjør ham enda mer selvsikker. Turen til Paris setter mange spørsmål på spissen og snart er ingenting slik de var.

Karakterer

Filmklipp og trailere

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO