Annonse
Annonse

Crazy, Stupid, Love.

Originaltittel: Crazy, Stupid, Love.


Kinopremiere:
30.09.2011

DVD-release:


BD-release:


Distributør:
SF Norge
Spilletid:
1 t. 58 min.

Kategori:
Komedie
Romantikk

Aldersgrense:
7 år
(Om aldersgrensene)

Språk:
Engelsk

Crazy, Stupid, Love er amerikansk komedie og drama med Julianne Moore, Ryan Gosling og Steve Carell.

Streitingen Cal Weaver (Steve Carell) har rundet førti og lever sitt gode forstadsliv med bra jobb, fett hus, flotte unger og en kone han har vært sammen med siden studietiden. Men når Cal får vite at Emily (Julianne Moore) har vært utro og vil ha skillsmisse, raser trygghetens murer rundt ham. Og enda verre, ute på sjekkingens arenaer er han selve symbolet på det u-kule, fremst i køen av fyrer som ikke har vært i markedet på årtier.

Frikveldene brukes på byens barer, og snart inntar Cal rollen som haleheng for Jacob (Ryan Gosling), en yngre player og kjekkas, nå selveste ledestjernen på frustrerte Cals utelivs-himmel. I et forsøk på å hjelpe stakkaren med å komme seg videre åpner Jacob dører til en ny verden av stil, flørtende kvinner og høye drinker. Midt i kaoset kjemper Cals 13-årige sønn for sin 17-årige barnevakts kjærlighet, mens hun gjør fremstøt mot Cal, den oppnåelige far.

Til tross for Cals stadig coolere look og nye erobringer, viser det seg at hans eget hjerte er til å stole på, og er det lede ham tilbake dit han engang begynte.

Karakterer

Filmklipp og trailere

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO